info@mcm.travel

Blog

MCM TRAVEL > Blog

Pse duhet të vizitoni Kroacinë?

Disa vende dhe destinacione udhëtimi tërheqin vëmendjen për një element të vetëm si arkitektura e shquar, kuzhina popullore, apo një pikë monumentale. Kroacia është e mbushur me mrekulli natyrore… Nuk…

Read More

5 arsye pse duhet të vizitoni Spanjën

Spanja është një vend që vazhdon të befasojë. Ka kaq shumë arsye për të vizituar Spanjën, aq shumë në fakt, që në të vërtetë mund të jetë e vështirë të…

Read More

Venecia, Zonja e Deteve

Shtëpia e eksploruesve mesjetarë dhe e dashnorëve të përjetshëm, Venecia, sot është ndër shtëpitë më të kërkuara të eksploruesve modern, duke thithur rreth 20 milionë turistë në vit, por derisa…

Read More